Желе фруктове досить відомий десерт з широким кулінарним використанням, готують як індивідуальний десерт поєднаний з різноманітними фруктами, також як декор для кондитерських виробів, прошарок для тортів, декоративний наповнювач для загущених сметанних кремів з ефектом «бите скло», поєднують з іншими фруктовими і вершковими видами желе. Желе ТМ «Kraw Pak» готова суміш для домашнього приготування фруктового желе.
Готується дуже просто і швидко, потрібно лише додати води згідно рецептури.
Спосіб приготування: вміст пакета поступово висипати в 500мл гарячої кип'яченої води, ретельно розмішати до повного розчинення. Розлити у форми та залишити у прохолодному місці для застигання.
Увага! Свіжі ківі та ананаси унеможливлюють застигання желе, використовуйте їх лише для прикрашання готового десерту.
Склад: цукор білий, желюючий агент желатин харчовий, регулятор кислотності лимонна кислота харчова, ароматизатор ідентичний натуральному
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Мінімальний термін придатності: 24 місяці.
Маса нетто: 70g
Країна походження: Польща
Виробник: ТМ Kraw Pak
]]>