Кошик
983 відгуків

Какао-олія в дропсах Barry Callebaut, 500 г

Какао-олія в дропсах Barry Callebaut, 500 г

1 280 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 014373
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Какао-олія в дропсах Barry Callebaut, 500 гКакао-олія в дропсах Barry Callebaut, 500 г
1 280 ₴
Немає в наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Масло какао – це жир, який отримують з зерен плодів шоколадного дерева. Какао-масло жовтувато-білого кольору, має тверду і ламку консистенцію при кімнатній температурі, характерний приємний запах. Після нагрівання стає прозорою маслянистою рідиною.

У кулінарії масло какао використовується при виготовленні шоколаду, цукерок, тортів, кремів та інших десертів. Саме какао-масло надає шоколадним виробам танучу маслянисту консистенцію.

Рецепт шоколаду:

250 г какао тертого;

125-150 г олії какао;

цукрова пудра — за мастилом.

Розтопити какао і масло какао в мікрохвильовці або на водяній бані, додати цукрову пудру до смаку. Крім того, при бажанні, можна покласти туди родзинки, горіхи, курагу та ін. Цукрову пудру можна замінити медом. Масу розлити по формах і дати охолонути.

Масло какао натуральне

Вага: 500 г

Виробник: Barry Callebaut

]]>
Основні
ВиробникBarry Callebaut
  • Ціна: 1 280 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner