Має сертифікат HALAL.
Переваги використання:
Яловичий желатин HALAL підходить для приготування страв будь-яких віросповідань.
Сила в 240 bloom дає можливість економічно використовувати продукт зі стабільним результатом.
Пропорції:
1 частина желатину замочується в 5-6 частинах холодної води.
Можна варіювати щільність гелю за вашими потребами, збільшуючи або зменшуючи кількість желатину до загальної маси.
Застосування:
Змішати 1 частину желатину з 5 (6) частинами холодної води, перемішати і дочекатися повного вбирання води. Желатинову масу додати в гарячу рідину до 80 градусів і розмішати. Так само можна розтопити желатинову масу в мікрохвильовій печі імпульсами або на водяній бані, і ввести в теплу рідину. Під час охолодження загальної маси відбувається гелеутворення.
Сила желатину: 240 блюм
Вага: 100г
Розфасовка: зіп-пакет
Калорійність на 100г: Ккал: 300 кДж 1256
Енергетична цінність: білки - 82,7 г; жири - 0,4 г; вуглеводи - 0,7 г
Виробник: Україна
Умови зберігання:
Зберігати желатин за температури не вище +20 С і не нижче -15 С та відносної вологості не більше 75%. Розкриту пачку необхідно щільно закривати, для запобігання потрапляння кисню.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 г |