Суміш для приготування глазурі після висихання не кришиться,не липне.Запобігає висиханню покритої поверхні виробу протягом тривалого часу. Одного пакета достатньо для оздоблення 3-5 пасок.Орієнтовний час застигання до 1 год. Повний час застигання 24 год.
Спосіб приготування: Вміст пакету ретельно змішати з 50мл. ( 3-4 ст. ложки) холодної кип`яченої води та залишити для набухання на 10-15 хв. Повільно нагріти в посудині з товстим дном,постійно помішуючи до повного розчинення. Збити отриману глазур міксером протягом 7-10 хв. Вкрити глазур`ю вироби охолодженні до кімнатної температури,та прикрасити кондитерськими прикрасами та посипкою.
Глазур з швидкорозчинним желатином ТМ « Украса»
Колір: Бликитний
Енергетична цінність ( калорійність ): 100г продукту 393 ккал
Поживна ( харчова ) цінність: 100 г продукту: вуглеводи – 98,2г
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25С та відносній вологості повітря не більше 75%
Маса нетто: 75 г
Строк придатності: 24 місяця
Сиробник: Украса
Країна : Україна
]]>