Молд кондитерський - це силіконова форма, призначена для створення фігурок, кольорів та мереживних композицій, якими прикрашаються кондитерські вироби. Силіконові молди придатні для роботи не тільки з кондитерською мастикою, але і з марципаном, шоколадом, карамеллю, цукровою та желейною масою, в них також можна заморожувати лід. Для того, щоб створити фігурку за допомогою силіконового молда, не потрібно бути професійним кондитером. Достатньо просто утрамбувати в необхідний молд мастику, марципан або залити в нього розтоплений шоколад або карамель, дати застигнути масі при кімнатній температурі або в холодильнику, потім просто витягнути фігурку акуратно, розмалювати її і Ваш кондитерський шедевр готовий.
Силіконові молди виготовлені з якісного харчового силікону, вони не мають стороннього запаху і не шкодять здоров'ю, тому сміливо можуть використовуватися для приготування дитячих кондитерських виробів. Матеріал витримує температуру до 250 градусів. Цей силікон досить гнучкий, що дозволяє легко витягати з нього виріб, і в той же час він досить твердий, завдяки чому молд міцний, довговічний і радуватиме Вас не один рік експлуатації. Доглядати силіконові молди також дуже просто: вони чудово миються з м'яким миючим засобом, як вручну під проточною водою, так і в посудомийних машинах.
Молд кондитерський
Матеріал: харчовий силікон
Розміри: 18,0 см х 5,5 см
Виробник: Україна
]]>