Кондитерський шпатель - це найнеобхідніший інструмент для роботи з тістом, кремом або глазур'ю. Широкий шпатель необхідний роботи з будь-яким видом тіста, з його допомогою дуже легко розділити тісто на частини. Такий шпатель стане незамінним помічником у процесі замісу та розкочування тіста. Металевий шпатель допоможе рівномірно та акуратно нанести на готовий виріб крем, шоколадну глазур, збиті вершки чи джем. За допомогою такого шпателя кондитер легко розподілить крем по поверхні і боковинам торта, а також вирівняє будь-який кондитерський виріб під мастику і марципан. Кондитерський шпатель може служити як інструмент для декору, як лопатка і навіть як ніж. Даний кондитерський інструментарій дозволить Вам насолоджуватися роботою з кремом та глазур'ю, роблячи її приємною та творчою.
Шпатель кондитерський
Розмір робочої поверхні: 15,0 см х 8,5 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Сиробник: Китай
]]>