Спосіб приготування: якщо Вам потрібен 1 літр кокосового молока, то потрібно 10 ст. ложок на 1 літр води з температурою 35 - 40 градусів. В порошок лити воду поступово невеликими дозами і помішувати все до однорідної маси. А якщо Вам потрібно не багато, тоді візьміть 2 - 3 ст. ложки кокосового молока на 250 мл. води.
Застосування: в кулінарії за допомогою кокосового молока можна приготувати різні смачні десерти, воно виступає інгредієнтом в одному з рецептів тайського супу, можна додавати його в каву замість вершків.
Молоко кокосове сухе 30%
Маса нетто: 1000 г
Жирність: 30%
Виробник: Україна (сировину - Індонезія)
Термін придатності: 12 місяців
Харчова цінність на 100 г:
Білки - 9,0 г
Жирі - 53,0 г
Вуглеводі — 27,3 г
Енергетична цінність на 100 г - 688 кКал
]]>