За допомогою кандурину можна фарбувати поверхню пряників, печива, цукерок, желе, мастики і марципана. Його також можна додавати в глазур, креми та морозиво. Кандурин має гарну стійкість до високих і низьких температур, а також до кислотного і лужного середовища. Поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками.
Фарбувати кандурином кондитерські вироби дуже просто. Для цього на готовий виріб нанесіть порошок сухим пензликом. Для більш виразного забарвлення, кандурин рекомендується змішувати зі спиртом в пропорціях 3:1. Якщо спирту додати трохи більше, то можна досягти ефекту перламутру.
Кандурин, розбавлений спиртом, зручніше наносити за допомогою розпилювача. Мокрий спосіб також ідеальний для дрібних деталей, наприклад, квітів, листя, весільних кілець, намистин і так далі. Сухим способом краще фарбувати мастику для обтягування тортів або інші великі поверхні.
Кандурин - це цілком безпечний харчовий барвник, який має нейтральний смак і не має запаху, не викликає алергію, не фарбує руки і легко змивається.
Колір: срібний
Без глютену
Склад: алюмосилікат калію і оксид титану
Вага: 5 г
Паковання: пластикова банка
Зберігати в сухому і прохолодному місці
Термін придатності: мінімум 60 міс.
Виробник: Merck KGaA
Країна походження: Німеччина
]]>