Завдяки здатності надавати продуктам обсяг, помірно солодкий смак, необхідну структуру, ізомальт використовується кондитерами для виготовлення карамельного декору: квітів, листя, стрічок, павутинок, завитків і т.д.
Рекомендації щодо застосування:
- потрібну кількість ізомальту помістити в посуд і нагріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до прозорості;
- пофарбувати рідким барвником або кандурином;
- ретельно перемішати ложкою для отримання однорідного кольору;
- приступити до виготовлення карамельного декору.
Колір: білий
Вага: 100г
Упаковка: зіп-пакет
Термін придатності: 24 місяці
Зберігати подалі від тепла та сонячних променів при температурі від 15°C до 20°C
Виробник: Laped, Італія
]]>