До складу кукурудзяного крохмалю входять вітамін PP, а також макро- і мікроелементи, такі як натрій, кальцій, фосфор, магній, калій.
Різноманітність властивостей дозволяє застосовувати кукурудзяний крохмаль в багатьох галузях харчового виробництва. Складно переоцінити його користь і на кухні. Мало хто господині знають про здатність цього інгредієнта створювати ніжну і розсипчасту структуру таких виробів, як здобне печиво і кекси. Тому можна сміливо замінити частину борошна в рецептурі цих ласощів на кукурудзяний крохмаль. А якщо обробити їм соковиті фрукти або ягоди перед додаванням їх в тісто, це дозволить зберегти сік всередині плодів і не дасть йому витекти під час випікання. Здатність крохмалю утримувати вологу дозволяє надавати необхідну консистенцію підливою і соусів.
Крохмаль ляльковий 0,5 кг.
Вага: 0,5 кг
Термін зберігання: 24 місяці. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Виробник: Україна
]]>