При роботі з трафаретами можуть використовуватися сухі і рідкі продукти. Трафаретний розпис доступний кожному, адже трафарети дають можливість створити гарний декор навіть без художніх талантів і професійних навичок. Працювати з трафаретом дуже легко: просто помістіть його на кондитерський виріб і за допомогою шпателя рівномірно розподіліть рідкий декор по поверхні або рясно посипте сухим. Потім обережно зніміть трафарет і ваш шедевр готовий.
Трафарет кондитерський
Розмір: 36,7 см х 12,0 см
Матеріал: гнучкий прозорий пластик багаторазового використання
Виробник: Україна
Можуть використовуватися: сухі барвники, айсінг, крем, шоколад, какао, цукрова пудра
]]>Основні атрибути | |
---|---|
Тип | трафарет |