125 грн
Минимальная сумма заказа на сайте — 300 грн
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперированый шоколад при температурі 32 оС, глазур або айсинг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Зберігати далеко від джерел тепла і прямих сонячних променів.
Трафарет складається з фігурок для прикраси
пасхальних кексів, пасок.
Висота фігурки:
Кролик1 - 2 см, 3 див.
Кролик2 - 2 см, 3 див.
Яйце - 2 см, 3 див.
Курча - 2 см, 3 см
На трафареті знаходиться 48 одиниць декору.
Розміри трафарету - 15 * 25 см.
Товщина трафарету - 1,5 мм.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | трафарет |