
Силіконові текстурні мати підходять для роботи з мастикою, марципаном, цукровою масою, шоколадом та іншими видами продуктів. Це простий спосіб додати текстуру Вашим кондитерським шедеврам з мастики і шоколаду. Використання текстур матів дозволить зробити роботу кондитера менш трудомісткою, але більш акуратною і професійною. Текстерні мати (килимки) виготовлені з харчового силікону, вони довговічні, прекрасно миються і зберігаються.
Правила роботи з силіконовими текстурними матами також дуже прості. Для початку розкачайте мастику тонким шаром, потім покладіть її на мат і ще раз, але вже із зусиллям розкачайте її качалкою. Або ж навпаки покладіть килимок на вже розкатану мастику і пройдіться по ньому качалкою. Зніміть мат і акуратно перенесіть мастику на торт.
Мат текстурний кондитерський
Розмір: 8 х 18 см
Матеріал: харчовий силікон
Виробник: Україна
]]>