У кулінарії кокосова стружка використовується для приготування кондитерських виробів, як в якості ароматної начинки, так і для декору тортів, печива, рулетів і цукерок.
Рецепт цукерок «Рафаело»:
- 200 г кокосової стружки
- 1 банка згущеного молока
— 100 г мигдалю
Приготування: змішати кокосову стружку зі згущеним молоком, скатати з отриманої суміші кульки, вклавши всередину по одній мигдалині. Готові цукерки обваляти в кокосовій стружці і поставити на 15-20 хвилин в морозильну камеру для застигання.
Кокосова стружка
Колір блакитний
Калорійність на 100 г продукту: 690 кКал
Енергетична цінність на 100 г продукту: білки - 19,8 г; жири - 53,6 г; вуглеводи - 9,3 г
Виробник: Україна
Термін придатності: 12 місяців
]]>