Важливо знати, що агар-агар не розчиняється у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурі вище 90°С. Гарячий розчин в'язкий і мутний, але при охолодженні до температури 35-40°С він стає прозорими і нагадує по консистенції гель. Його можна нагрівати кілька разів.
Желе з агар-агару не має ні смаку, ні запаху, що робить його універсальним в застосуванні. Агар-агар є багатим джерелом заліза, магнію, калію, кальцію, йоду, а також фолієвої кислоти. Крім цього, агар-агар володіє антибактеріальними властивостями. Варто враховувати, що цей продукт також має легку проносну дію, що з успіхом застосовується в дієтології.
Вага: 25г
Розфасовка: зіп-пакет
Калорійність на 100г продукту: 26 кКал
Енергетична цінність: білки – 0,5г, жири – 0г, вуглеводи – 7г
Виробник: ILbakery, Україна
]]>