Ванілін широко застосовується в кулінарії, його додають в тісто для випічки, торти, тістечка, коктейлі, морозиво, шоколад та інші кондитерські вироби і десерти.
При використанні ваніліну головне - не "переборщити", інакше готову страву буде мати гіркуватий присмак. Для ароматизації рекомендують додавати ванілін у пропорції: на 1 кг тіста - 1 г ваніліну. У тісто ванілін рекомендується додавати до теплової обробки, а в напої, суфле і пудинги - в ще не остигле блюдо.
Ванілін Кристал
Вага: 1,5 м
Термін зберігання: 24 місяці
Умови зберігання: при температурі не вище +25°С і відносній вологості повітря не більше 75%
Виробник: ТМ Украса (Україна)
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |