Ванілін широко застосовується в кулінарії, його додають в тісто для випічки, торти, тістечка, коктейлі, морозиво, шоколад та інші кондитерські вироби і десерти.
При використанні ваніліну головне - не "переборщити", інакше готова страва буде мати гіркуватий присмак. Для ароматизації рекомендують додавати ванілін в пропорції: на 1 кг тіста - 1 г ваніліну. У тісто ванілін рекомендується додавати до теплової обробки, а в напої, суфле і пудинги - в ще не остигле блюдо.
ванілін
Вага: 25 г
Упаковка: зіп-пакет
Калорійність на 100 г продукту: 288 кКал
Енергетична цінність на 100 г продукту:
білки - 0,1 г; жири - 0,1 г; вуглеводи - 12,7 г
Виробник: Україна
]]>