Боби Тонка використовуються для додання особливої карамельно-марципанової нотки вишуканим кондитерським виробам, каві і шоколаду. Вони бездоганні в кремах, молочних десертах, морозиві, крем-брюле, і чудово доповнюють десерти з кокоса. Екстрактом бобів Тонка можна також ароматизувати випічку, просочувати бісквіти і інші коржі.
В якості харчового ароматизатора боби Тонка застосовуються в дуже малих кількостях, що робить їх дуже економними у використанні. Наприклад, для ароматизації однієї страви 1 боб Тонка використовується до 10 разів. Після виварювання його промивають, висушують і відкладають для повторного використання. Заварювати боб Тонка слід не більше 7-10 хвилин, цього часу цілком достатньо, щоб він віддав свій аромат.
боби Тонка
Вага: 3 г (2-3 штуки)
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Бразилія
]]>