Рідкі вершки Астрі Дековіп можна використовувати як окремо, так і з додаванням молока. Збитий крем має ніжний, приємний солодкий смак, тонкий ванільний аромат і вершково-білий колір, стійкий до заморожування. Можливе додавання в вершки іншої рідини, але не більше З0%. Допускається також використання ароматизаторів, харчових барвників, стабілізаторів і інших наповнювачів.
Спосіб застосування: перед збивання рідкі вершки рекомендується охолодити до температури від + 2 ° С до + 8 ° С (середня температура збивання + 5 ° С). Налити охолоджені вершки в чисту ємність і збивати на середній швидкості до необхідної консистенції. Зберігати готовий крем краще в закритій ємності в прохолодному місці. Готовий крем можна заморожувати.
Зберігати в сухому місці при температурі від + 4 ° С до + 20 ° С в закритій упаковці протягом 210 діб. Відкритий пакет рекомендується зберігати в холодильнику при температурі від + 4 ° С до + 8 ° С не більше 5 діб. До збивання Не заморожувати!
Вершки кондитерські рідкі Астрі Дековіп
Жирність: 25%
Розфасовка: тетрапак 1 літр
Склад: вода, гідрогенізований рослинний жир, цукор, молочний білок, емульгатори, стабілізатори, ароматизатор ідентичний натуральному (ванілін), барвник натуральний (екстракт бета-каротину)
товар сертифікований
Виробник: Словаччина
]]>