65 грн
Минимальная сумма заказа на сайте — 300 грн
Бельгійський шоколад Barry Callebaut може використовуватися в кондитерському виробництві для виготовлення цукерок, праліне, кремів, мусів, начинок, шоколадні фондю і фонтанів, а також в якості декору. Чудово підходить для плавлення і темперування, для приготування питного шоколаду і ганаша. Кінцевий продукт відрізняється вражаючою гладкістю і просто тане в роті.
Температури плавлення бельгійського шоколаду:
Чорний шоколад ― не більше 45-50ºС
Молочний шоколад ― не більше 40-45ºС
Білий шоколад ― не більше 40-45ºС
Шоколад бельгійський Barry Callebaut чорний 70,5% в дисках
Вміст какао: 70,5%
Диски розміром: 1-1,5 см
Упаковка: пакети з застібкою zip-lock
Виробник: Barry Callebaut (Бельгія)
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від +16ºС до +20ºС, і відносній вологості повітря не більше 65%. Термін зберігання 2 роки від дати виробництва.
]]>Основні атрибути | |
---|---|
Колір | Чорний |