Спосіб застосування:
Шоколадний маффін
Суміш Ізі Маффін 250 г
Борошно пшеничне 350 г
Цукровий пісок 400 г
Яйце 400 г
Вода 250 г
Рослинна олія 350 г
В міксер внести всі рідкі компоненти, потім сухі і перемішувати на повільній швидкості 6-8 хвилин до отримання однорідного тіста.
Випікати при температурі 170-210 ° С протягом 35-45 хвилин в залежності від маси заготовки і конструкції печі.
З даної пропорції інгредієнтів - вихід 46 мафінів.
Переваги:
1. Забезпечує стабільну якість готових виробів.
2. Має м'яку, рівномірну і об'ємну текстуру, дозволяючи створювати справжні Американські Маффіни.
3. Є рішення для виробництва упакованих виробів з тривалими термінами зберігання (в поєднанні з покращувачів Acti Fresh).
Концентрована суміш для приготування шоколадних мафінів
Вага: 1 кг
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Puratos (Бельгія)
Склад: какао-порошок алколізованний, крохмаль пшеничний, борошно пшеничне вищого гатунку, розпушувачі (Е500ii, Е450i, Е341i), емульгатор (Е471), крохмаль модифікований (Е1414), сироватка суха молочна, клейковина пшенична, сіль кухонна, загущувач (Е415), ароматизатор ідентичний натуральному - ванілін, барвник, гуарова камедь.
Зберігання: 6 місяців в сухому місці при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.
]]>