Спосіб застосування:
Ванільний маффин
Суміш Ізі Маффин 250 г
Борошно пшеничне 350 г
Цукровий пісок 400 г
Яйце 400 г
Вода 250 г
Рослинна олія 350 г
В міксер внести всі рідкі компоненти, потім сухі і перемішувати на повільній швидкості 6-8 хвилин до отримання однорідного тіста.
Випікати при температурі 170-210 ° С протягом 35-45 хвилин в залежності від маси заготовки і конструкції печі.
З даної пропорції інгредієнтів - вихід 46 мафінів.
Переваги:
1. Забезпечує стабільну якість готових виробів.
2. Має м'яку, рівномірне і об'ємну текстуру, дозволяючи створювати справжні Американські Маффіни.
3. Є рішення для виробництва упакованих виробів з тривалими термінами зберігання (в поєднанні з покращувачів Acti Fresh).
Концентрована суміш для приготування ванільних маффинов
Вага: 1 кг
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Puratos (Бельгія)
Склад: крохмаль пшеничний, борошно пшеничне вищого гатунку, розпушувачі (Е500ii, Е450i, Е341i), емульгатор (Е471), крохмаль модифікований (Е1414), сироватка суха молочна, клейковина пшенична, сіль кухонна, загущувач (Е415), ароматизатор ідентичний натуральному - ванілін , барвник (Е160а).
Зберігання: 6 місяців в сухому місці при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.