РЕЦЕПТУРА:
Суміш для печива Американо - 200 г
Борошно пшеничне - 750 г
Цукор — 900 г
Яйця - 6-7 штук
Маргарин (олія вершкова) — 330 г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Змішати всі інгредієнти міксером на середній швидкості до однорорной маси.
Сформувати заготовки для печива вагою 40-70 г.
Випікати при температурі 180-190 С 8-10 хвилин.
Суміш для печива Американо, 200 г
Упаковка: зіп-пакет
Вага: 200 г
Виробник: Україна (Астрі)
Склад: борошно пшеничне, крохмаль кукурудзяний, сухий яєчний білок, глюкоза, пірофосфат натрію Е450, сироватка молочна суха, ееульгатори: Е 471, Е 475, Е 481,
сіль харчова, протеїн, цукор, ароматизатор.
Умови зберігання: в сухому прохолодном місці в закритій упаковці при температурі не вище 25 ° С
Термін зберігання: 12 місяців