Молочний шоколад відрізняється від чорного перш за все тим, що містить менше какао-продуктів. Друге головна відмінність - висока жирність, яка досягається за рахунок додавання молочних продуктів. Вміст корисних речовин і вітамінів (катехін, калій, магній, кальцій, залізо), якими багаті какао-боби, зменшується разом з відсотковим вмістом какао. Це молочний шоколад з м'яким, завершеним смаком. Ідеально підібране співвідношення какао і молока забезпечує субліме Latte відмінні смакові якості і чудові технологічні властивості.
Призначений для покриття і виготовлення кондитерських виробів.
Шоколад молочний, 38% какао
Диски розміром 1-1,5 см
Виробник: Італія
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі +18, +20 С, і відносній вологості повітря не більше 65% термін придатності 2 роки від дати виробництва.
Вага: 100 гр.
]]>