Бельгійський шоколад Barry Callebaut може використовуватися в кондитерському виробництві для виготовлення цукерок, праліне, кремів, мусів, начинок, шоколадних фондю і фонтанів, а також в якості декору. Чудово підходить для плавлення і темперування, для приготування питного шоколаду і ганаша. Кінцевий продукт відрізняється вражаючою гладкістю і просто тане в роті.
Температури плавлення бельгійського шоколаду:
Чорний шоколад – не більше 45-50ºС
Молочний шоколад – не більше 40-45ºС
Білий шоколад – не більше 40-45ºС
Шоколад бельгійський Callebaut 823 молочний 33,6% в дисках
Зміст какао: 33,6%
Диски розміром: 1-1,5 см
Упаковка: пакети із застібкою zip-lock
Виробник: Callebaut (Бельгія)
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від + 16ºС до + 20ºС, і відносній вологості повітря не більше 65%. Термін зберігання 2 роки від дати виробництва.
]]>