670 грн
Показати оптові ціниВміст какао: 33,6%
Диски розміром: 1-1,5 см
Упаковка: пакети з застібкою zip-lock
Виробник: Barry Callebaut (Бельгія)
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від +16ºС до +20ºС, і відносній вологості повітря не більше 65%. Термін зберігання 2 роки від дати виробництва.
Бельгийский шоколад Barry Callebaut – это высококачественный продукт, изготовленный исключительно из натуральных ингредиентов. В его состав входят: какао-бобы отборных сортов, натуральное масло какао, сахар, цельное сухое молоко и натуральная ваниль. Бельгийский шоколад отличается нежной текстурой, благодаря уникальной технологии обжарки и помола какао-бобов. Это один из самых лучших шоколадов на мировом рынке. Бельгийский шоколад обладает неповторимым вкусом и ароматом, а также имеет высокую вязкость.
Бельгійський шоколад Barry Callebaut може використовуватися в кондитерському виробництві для виготовлення цукерок, праліне, кремів, мусів, начинок, шоколадні фондю і фонтанів, а також в якості декору. Чудово підходить для плавлення і темперування, для приготування питного шоколаду і ганаша. Кінцевий продукт відрізняється вражаючою гладкістю і просто тане в роті.
Температури плавлення бельгійського шоколаду:
Чорний шоколад ― не більше 45-50ºС
Молочний шоколад ― не більше 40-45ºС
Білий шоколад ― не більше 40-45ºС
]]>