Кошик
479 відгуків

Шоколад бельгійський Barry Callebaut молочний 33,6% в дисках, 1 кг

Шоколад бельгійський Barry Callebaut молочний 33,6% в дисках, 1 кг

670 грн

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 004149
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Шоколад бельгійський Barry Callebaut молочний 33,6% в дисках, 1 кгШоколад бельгійський Barry Callebaut молочний 33,6% в дисках, 1 кг
670 грн
В наявності
Купити
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Шоколад бельгійський Barry Callebaut молочний 33,6% у дисках

Вміст какао: 33,6%

Диски розміром: 1-1,5 см

Упаковка: пакети з застібкою zip-lock

Виробник: Barry Callebaut (Бельгія)

Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від +16ºС до +20ºС, і відносній вологості повітря не більше 65%. Термін зберігання 2 роки від дати виробництва.

Бельгийский шоколад Barry Callebaut – это высококачественный продукт, изготовленный исключительно из натуральных ингредиентов. В его состав входят: какао-бобы отборных сортов, натуральное масло какао, сахар, цельное сухое молоко и натуральная ваниль. Бельгийский шоколад отличается нежной текстурой, благодаря уникальной технологии обжарки и помола какао-бобов. Это один из самых лучших шоколадов на мировом рынке. Бельгийский шоколад обладает неповторимым вкусом и ароматом, а также имеет высокую вязкость.

Бельгійський шоколад Barry Callebaut може використовуватися в кондитерському виробництві для виготовлення цукерок, праліне, кремів, мусів, начинок, шоколадні фондю і фонтанів, а також в якості декору. Чудово підходить для плавлення і темперування, для приготування питного шоколаду і ганаша. Кінцевий продукт відрізняється вражаючою гладкістю і просто тане в роті.

Температури плавлення бельгійського шоколаду:

Чорний шоколад ― не більше 45-50ºС

Молочний шоколад ― не більше 40-45ºС

Білий шоколад ― не більше 40-45ºС

]]>
  • Ціна: 670 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner