Шоколадну глазур Master Martini можна додавати в мастику для ліплення.
Даний вид шоколаду володіє підвищеною в'язкістю (більше 2800mPax) і високою плинністю, а також смаком середньої інтенсивності. Не потребує темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Вага: 1кг
Форма: диски діаметром 14мм
Упаковка: пакети із застібкою zip-lock
Склад: цукор, какао-масло, сухе молоко, какао-маса, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), ароматизатор (ванілін)
Жирність: 33-35%, молоко: 20%, какао: 57%
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці при температурі не більше + 20°С
Виробник: Master Martini, Італія
]]>