240 грн
Показати оптові ціниМинимальная сумма заказа на сайте — 300 грн
Шоколадну глазур Master Martini можна додавати у мастику для ліплення.
Даний вид шоколаду володіє підвищеною в'язкістю понад 2800 mPax і високою плинністю, зі смаком середньої інтенсивності. Не вимагає темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Шоколадна глазур Master Martini біла
Форма: диски діаметром 14 мм
Упаковка: пакети з застібкою zip-lock
Склад: цукор, какао-масло, сухе молоко, какао-маса, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), ароматизатор (ванілін)
Жирність 37-39%, молоко 20%, какао 32%
Виробник: Італія (MАSTER MARTINI)
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці при температурі не більше +20ºС
]]>Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |