Шоколадну глазур Master Martini можна додавати в мастику для ліплення.
Даний вид шоколаду володіє підвищеною в'язкістю (більше 2800mPax) і високою плинністю, а також смаком середньої інтенсивності. Не потребує темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Вага: 100г
Форма: диски діаметром 14мм
Упаковка: пакети із застібкою zip-lock
Склад: цукор, гідрогенізовані рослинні жири, сухе знежирене молоко (8%), лактоза, емульгатор (Е322 - соєвий лецитин), ароматизатори
Енергетична цінність: 573кКал
Білки: 2,6 г
Жири: 35,3г
Вуглеводи: 61,2г
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці при температурі не більше + 20°С
Виробник: Master Martini, Італія
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |