Форма: диски диаметром 14 мм
Упаковка: пакеты с застежкой zip-lock
Состав: сахар, гидрогенизированные растительные жиры, сухое обезжиренное молоко (8%), лактоза, эмульгатор (Е322 - соевый лецитин), ароматизаторы.
Енергетична цінність: 573ккал.
Білки: 2,6 гр.
Жири: 35,3 гр.
Вуглеводи: 61,2 гр.
Виробник: Італія (MАSTER MARTINI)
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці при температурі не більше +20ºС
Шоколадна глазур Master Martini — це лауринова кондитерська глазур у формі дисків. Вона є замінником молочного шоколаду. Використовується для глазурування кондитерських виробів, виготовлення шоколадного декору. Шоколадна глазур Master Martini може також використовуватися для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, капкейків, десертів.
Шоколадну глазур Master Martini можна додавати у мастику для ліплення.
Даний вид шоколаду володіє підвищеною в'язкістю понад 2800 mPax і високою плинністю, зі смаком середньої інтенсивності. Не вимагає темперування. Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
]]>