Шоколадна глазур ідеально підходить для покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас, а також для декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
Рекомендації по роботі з глазур'ю: розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-42°С. Робоча температура: 30-35°С.
Вага: 1кг
Діаметр дисків: 14-16мм
Колір: зелений (увага! Колір глазурі не яскравий)
Смак: фісташковий
Склад: цукор, негідрогенізовані рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, емульгатор (Е322 соняшниковий лецитин), ароматизатор, барвник (куркуміни, каротини). Без глютену. До складу глазурі входять ароматизатори та барвники натурального походження.
Енергетична цінність в 100г: 2426кДж/582ккал. Жири - 37г, вуглеводи - 60г, протеїни - 2,2г, сіль - 0,25
Загальний вміст жиру: 36-38%
Упаковка: пакети із застібкою zip-lock
Термін придатності: 12 місяців. Зберігати в сухому прохолодному місці
Виробник: Master Martini, Італія
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |