Пектин використовується як загусник, стабілізатор або желююча речовина для виробництва кондитерських виробів з високим вмістом цукру, таких як зефір, пастила, мармелад, суфле, джем та ін. Кондитери також використовують пектин для приготування гнучкого айсингу.
Рецепт приготування саморобного мережива: 20г крохмалю, 20г фруктози, 1 чайна ложка пектину, ¼ чайної ложки білого барвника, 50мл води кімнатної температури змішати і залишити набухати на 30 хвилин. Потім додати 1 чайну ложку інвертного сиропу, 1 чайну ложку гліцерину, 1-2 крапельки полісорбату 80, все добре перемішати, нанести на килимок і висушити. Можна сушити в духовій шафі при температурі 80-100°С 8-10 хвилин.
Вага: 100г
Упаковка: зіп-пакет
Калорійність на 100г продукту: 199 кКал
Енергетична цінність на 100г продукту: білки – 0г; жири – 0,1г (в т.ч. насичені жири 0,03г); вуглеводи – 10г; волокна – 79г; натрій – 0,15г
Виробник: Україна
]]>Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага, г | 100 |
Термін придатності | 12 місяців |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |