Рекомендується для використання в якості начинки для хлібобулочних і кондитерських виробів. Начинка призначена для наповнення кондитерських і хлібобулочних виробів з різного виду тісту - здобного, листкового, пісочного, бісквітного та масляного. Наша термостабильная начинка чудово підходить для наповнення таких виробів як пісочне печиво, слойки, штрудели, пряники, круасани, булочки, вафлі, маффіни, кекси, пироги і пиріжки, у відкритих і закритих виробах, в здобних булочках і інших різноманітних хлібобулочних та кондитерських виробах. Використовувати начинку ви можете, як до випічки, так і після запікання.
Технологічні особливості і здатність термостабільної начинки не змінювати свої властивості при механічному навантаженні, дозволяють ефективно використовувати її для роботи на відсадочних машинах.
Переваги:
1. Має стабільну консистенцію, чудовий аромат і колір, гармонійний смак.
2. Начинка стабільна в процесі випічки і заморозки.
3. Повністю готова до використання, може застосовуватися в якості традиційної начинки.
4. Підходить для автоматизованих ліній.
5. Має тривалий термін зберігання.
6. Виключає міграцію вологи з начинки в тісто при випічці.
7. Можна змішувати з вершками та іншими кремами компанії Puratos.
Готова термостабильная начинка для хлібобулочних і кондитерських виробів
Вага: 1 кг
Упаковка: пластикове відерце
Склад:
Сироп глюкозний, вода питна, цукор, згущувач (крохмаль кукурудзяний модифікований, Е466) ароматизатор ідентичний натуральному, регулятор кислотності-кислота лимонна, консервант-сорбат калію, барвник (Е122, Е110)
Виробник: Бельгія (Puratos)
]]>