Шоколадна глазур ідеально підходить для покриття тортів, рулетів, чізкейків, кексів, кейкпопсів, капкейків, маффінів, тістечок, морозива та інших кондитерських виробів. Її також використовують в якості добавки в крем, в морозиво, цукерки і в тісто. Це відмінна енергетична добавка в сухі сніданки з пластівців або мюслі. Шоколадну глазур також використовують для шоколадного фонтану і фондю, вона добре тягнеться і має насичений смак. Втім, цей напівфабрикат можна їсти просто так, він дуже смачний, як і будь-який шоколад.
Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур в дропсах необхідно просто розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Шоколадні дропси термостійкі, при додаванні в тісто вони зберігають свою форму. Дропси також використовуються і в якості декору кондитерських виробів. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити білу і чорну шоколадну глазур в монетках (чіпсах) і дропсах.
Вага: 100г
Колір: вершково-білий
Розмір: діаметр однієї монетки – 2,2см
Розфасовка: поліетиленовий пакет
Виробник: Україна
]]>