— Кремовий напівфабрикат має одночасно повітряну і щільну структуру, а також відмінні органолептичні показники.
— Можна робити декори і начинки з новими і несподіваними смаками і поєднаннями.
— Можна робити гастрономічні креми
— Не містить ГМО і транс-жирів.
— Невисока жирність готового крему позитивно позначається на його споживанні.
— Можна створювати нові види кондитерських виробів і десертів.
— Дуже добре підходить для трайфлов.
— Можна робити топпінги для молочних коктейлів.
— Можна робити топпинги для різних видів холодної кави.
— Можна робити муссовие торти.
технологічні аспекти
Простий і нетривалий процес приготування.
Не потрібно спеціальних міксерів.
Можна робити крем з будь-якого виду харчової сировини, включаючи алкоголь і продукти з високою кислотністю.
Зберігає межі і обсяг при відсаджування.
Крем не перевзбівается, можна збивати повторно.
Дозволяє робити унікальні комбінації і поєднання смаків.
Можна регулювати рівень солодкості готового крему.
Поверхня готового крему не розтріскується при зберіганні.
Готовий крем стійкий до дефростації.
Перепади температури при зберіганні і транспортуванні основи для крему не впливають на якість готового крему.
Універсальна основа для крему і мусу ШефДекор
Вага: 200 г
Упаковка: зіп-пакет
Виробник: Україна (BakeLab)
Призначення: для створення крему з будь-якого виду харчової сировини
дозування:
з 200г основи можна приготувати близько 1 кг готового крему
з 1 кг основи можна приготувати близько 5 кг готового крему.