Кошик
983 відгуків

Суха кондитерська суміш для зефіру IL-mix, 200г

Суха кондитерська суміш для зефіру IL-mix, 200г

280 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 005192
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Суха кондитерська суміш для зефіру IL-mix, 200гСуха кондитерська суміш для зефіру IL-mix, 200г
280 ₴
Немає в наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Суха кондитерська суміш IL-mix застосовується при виготовленні зефіру, фруктового і стандартного безе, тістечок макаронів, тортів «Пташине молоко», «Естерхазі», айсінгу, суфле, маршмеллоу, кремів та інших десертів, де потрібен білок курячого яйця.

До складу суміші входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу «А», що дозволяє домогтися стабільних результатів при збиванні. Для відновлення білка необхідно розвести білок в теплій воді (30-35°С) в пропорції: 1 частина суміші на 5-6 частин води (відновлення білка можливо і іншими рідинами, в залежності від рецепту). 

Рецепт приготування зефіру:

250г пюре (заморожене ягідне пюре: малина, полуниця, мандарин, персик і т.д.); 30г суміші IL-mix (пюре зі свіжих ягід більш густе і вимагає 25г IL-mix, на яблучному густому пюре досить 20г IL-mix); 140г води; 9 г агар-агару; 400-600г цукру.

У пюре кімнатної температури додаємо суміш IL-mix і перемішуємо на низькій швидкості в діжі міксера. Ставимо на вогонь сотейник з водою і агаром, на середній швидкості доводимо агар до стану киселю, додаємо цукор. В цей час ставимо на високу швидкість збивати ягідну суміш, доводимо до пишної повітряної маси. Як тільки цукор розтопиться, підвищуємо температуру і доводимо киплячу суміш до температури 110°С. Вводимо сироп тонкою цівкою в пишну ягідну масу і збиваємо на високій швидкості. Перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою 855 і відкидаємо на пергаментний папір. Даємо стабілізуватися 8-12 годин (100% ягідний зефір – 12 годин мінімум). З'єднуємо половинки зефіру і обвалюємо в пудрі. 

Рецепт приготування французької меренги:

30г суміші IL-mix; 100г пюре або 85г води; 200-250г цукрової пудри.

У тепле пюре або воду додаємо суміш IL-mix і пудру, перемішуємо, даємо кілька хвилин настоятися і збиваємо на високій швидкості. Відкидаємо і випікаємо від 1,5 до 3 годин в залежності від розміру на режимі конвекція або верх/низ при температурі 75-85°С. Так як духовки різні, то час випічки може варіюватися. 

Рецепт приготування шоколадного безе:

У меренгу будь-якого типу ввести розтоплений темний шоколад 50-120г (за бажанням), відсадити або викласти ложками безе. Випікати від 1,5 години в залежності від розміру на режимі конвекція або верх/низ при температурі 90°С. Так як духовки різні, то час випічки може варіюватися.

Вага: 200г

Упаковка: металізований двошаровий пакет

Склад: сухий пастеризований білок, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.

Енергетична цінність: білки - 38,6г, жири - 0,97г, вуглеводи - 45,75г

Калорійність на 100г продукту: 337,11кКал

Термін придатності: 9 місяців від дати виготовлення (дата вказана на упаковці) Зберігати при температурі не вище 20°С і відносній вологості не більше 75%. Після відкривання щільно закрити пакет або герметично запакувати.

Виробник: IL Bakery, Україна

]]>
Основні
Країна виробникУкраїна
Складсухой пастеризованный белок, сахарная пудра, ксантановая камедь, лимонная кислота, ванилин кристаллический.¶Белки -38,6, жиры -0,97, углеводы -45,75; кКал -337,11
Користувацькі характеристики
Вага, г200
Термін придатності9 місяців
Упаковкаметалізований двошаровий пакет
  • Ціна: 280 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner