До складу суміші входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу «А», що дозволяє домогтися стабільних результатів при збиванні. Для відновлення білка необхідно розвести білок в теплій воді (30-35°С) в пропорції: 1 частина суміші на 5-6 частин води (відновлення білка можливо і іншими рідинами, в залежності від рецепту).
Рецепт приготування зефіру:
250г пюре (заморожене ягідне пюре: малина, полуниця, мандарин, персик і т.д.); 30г суміші IL-mix (пюре зі свіжих ягід більш густе і вимагає 25г IL-mix, на яблучному густому пюре досить 20г IL-mix); 140г води; 9 г агар-агару; 400-600г цукру.
У пюре кімнатної температури додаємо суміш IL-mix і перемішуємо на низькій швидкості в діжі міксера. Ставимо на вогонь сотейник з водою і агаром, на середній швидкості доводимо агар до стану киселю, додаємо цукор. В цей час ставимо на високу швидкість збивати ягідну суміш, доводимо до пишної повітряної маси. Як тільки цукор розтопиться, підвищуємо температуру і доводимо киплячу суміш до температури 110°С. Вводимо сироп тонкою цівкою в пишну ягідну масу і збиваємо на високій швидкості. Перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою 855 і відкидаємо на пергаментний папір. Даємо стабілізуватися 8-12 годин (100% ягідний зефір – 12 годин мінімум). З'єднуємо половинки зефіру і обвалюємо в пудрі.
Рецепт приготування французької меренги:
30г суміші IL-mix; 100г пюре або 85г води; 200-250г цукрової пудри.
У тепле пюре або воду додаємо суміш IL-mix і пудру, перемішуємо, даємо кілька хвилин настоятися і збиваємо на високій швидкості. Відкидаємо і випікаємо від 1,5 до 3 годин в залежності від розміру на режимі конвекція або верх/низ при температурі 75-85°С. Так як духовки різні, то час випічки може варіюватися.
Рецепт приготування шоколадного безе:
У меренгу будь-якого типу ввести розтоплений темний шоколад 50-120г (за бажанням), відсадити або викласти ложками безе. Випікати від 1,5 години в залежності від розміру на режимі конвекція або верх/низ при температурі 90°С. Так як духовки різні, то час випічки може варіюватися.
Вага: 200г
Упаковка: металізований двошаровий пакет
Склад: сухий пастеризований білок, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.
Енергетична цінність: білки - 38,6г, жири - 0,97г, вуглеводи - 45,75г
Калорійність на 100г продукту: 337,11кКал
Термін придатності: 9 місяців від дати виготовлення (дата вказана на упаковці) Зберігати при температурі не вище 20°С і відносній вологості не більше 75%. Після відкривання щільно закрити пакет або герметично запакувати.
Виробник: IL Bakery, Україна
]]>Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Склад | сухой пастеризованный белок, сахарная пудра, ксантановая камедь, лимонная кислота, ванилин кристаллический.¶Белки -38,6, жиры -0,97, углеводы -45,75; кКал -337,11 |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 200 |
Термін придатності | 9 місяців |
Упаковка | металізований двошаровий пакет |