
Текстурний мат - це спеціальна форма для створення текстури для прикраси кондитерських виробів. Текстурний мат призначений для роботи з мастикою, марципаном і іншими харчовими продуктами, що мають властивість тверднути.
Правила використання:
Текстурний мат, перед тим як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем.
Повністю рівномірно розгортаємо мастику або інші харчові продукти, які ви використовуєте.
Прибираємо зайву мастику. Приступати до розфарбовування мастики можна відразу.
Для заливки шоколадом, форму не потрібно посипати крохмалем.
Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до більш низької температури.
Мат текстурний кондитерський
Матеріал: харчовий силікон
Розмір: 7,0 см х 7,5 см
Молди ми виготовляємо під замовлення, термін виготовлення 5-7 робочих днів!
]]>