Начинки на Пектин NH стабільні, не «віддають» воду після розморожування. Рідини при нагріванні плавляться, а при охолодженні желюються, не втрачаючи якості гелю.
Рекомендації щодо використання: змішати одну частину пектину з 5 частинами дрібного цукру або пудри, перемішати і висипати в рідину, нагріту до 40°С, інтенсивно помішуючи масу вінчиком. Довести до 80°С і варити 1-2 хвилини. Вилити в потрібну форму, охолодити або заморозити.
Вага: 100г
Склад: регулятор кислотності (Е341), фруктоза, регулятор кислотності (Е450), пектин (Е440)
Упаковка: зіп-пакет
Термін зберігання: бажано використовувати протягом 24 місяців від дати виробництва за умови зберігання в щільно закритому пакеті. Зберігати при температурі: 5-25ºC в прохолодному, сухому, темному місці.
Виробник: ILbakery, Україна
]]>Основні | |
---|---|
Склад | регулятор кислотности(Е341), фруктоза, регулятор кислотности(Е450), пектитн(Е440) |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Термін придатності | 24 місяці |
Тип | термообратимый |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |