Технологічні особливості і здатність термостабільної начинки не змінювати свої властивості при механічному навантаженні, дозволяють ефективно використовувати її для роботи на отсадочних машинах. Ідеально підходить для використання в круасанів, пирогах, листових виробах, булочках, тортах, тістечках, пампушках.
Переваги:
1. Чи має стабільну консистенцію, чудовий аромат і колір, гармонійний смак.
2. Начинка стабільна в процесі випічки і заморозки.
3. Повністю готова до використання, може застосовуватися в якості традиційної начинки.
4. Підходить для автоматизованих ліній.
5. Має тривалий термін зберігання.
6. Виключає міграцію вологи з начинки в тісто при випічці.
7. Можна змішувати з вершками та іншими кремами компанії Puratos.
Готова термостабільна начинка для хлібобулочних і кондитерських виробів
Вага: 250 г
Упаковка: пластикове відерце
Склад:
Сироп глюкозний, вода питна, цукор, згущувач (крохмаль кукурудзяний модифікований, Е466) ароматизатор ідентичний натуральному, регулятор кислотності-кислота лимонна, консервант-сорбат калію, барвник (Е122, Е110)
Виробник: Бельгія (Puratos)
]]>