Виготовлення сухого молока обумовлено більш тривалим терміном зберігання даного продукту в порівнянні зі звичайним молоком.
Область застосування:
— кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає велику пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);
— цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сир, плавлені сири, згущене молоко та м'ясна продукція промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання синерезиса, надає більш кремову структуру, сприяє зниженню точки замерзання морозива);
— м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділенню жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);
— пивоварна промисловість (застосовується в якості активатора ферментів при приготуванні пивного сусла);
— стабілізатори, загусники і інші харчові добавки (сироваткові білки сироватки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини);
— спортивне харчування ;
— напої;
— косметична промисловість;
— корми для с/г тварин.
Молоко сухе незбіране
Маса нетто: 100 г
Жирність: 25%
Виробник: Україна
Термін придатності: 12 місяців
Основні | |
---|---|
Виробник | Roshen |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Жирність | 25 |
Упаковка | зіп-пакет |