Молд кондитерський - це силіконова форма, призначена для створення фігурок і квітів, якими прикрашаються кондитерські вироби. Силіконові молди придатні для роботи не тільки з кондитерською мастикою, а й з марципаном, шоколадом, карамеллю, цукровою і желейною масою, в них також можна заморожувати лід. Для того щоб створити фігурку за допомогою силіконового молда не потрібно бути професійним кондитером. Досить просто утрамбувати в необхідний молд мастику, марципан або залити в нього розтоплений шоколад або карамель, дати застигнути масі при кімнатній температурі або в холодильнику, потім просто акуратно витягнути фігурку, розмалювати її і Ваш кондитерський шедевр готовий.
Силіконові молди виготовлені з якісного харчового силікону, вони не мають стороннього запаху і не несуть шкоди для здоров'я, тому сміливо можуть використовуватися для приготування дитячих кондитерських виробів. Матеріал витримує температуру до 250 градусів. Цей силікон досить гнучкий, що дозволяє легко отримувати з нього виріб, і в той же час він досить твердий, завдяки чому молд міцний, довговічний і буде радувати Вас не один рік експлуатації. Доглядати за силіконовими молдами також дуже просто: вони прекрасно миються з м'яким миючим засобом, як вручну під проточною водою, так і в посудомийних машинах.
Молд кондитерський
Матеріал: харчовий силікон
Розміри: 2,6 см х 2,3 см
Виробник: Україна
]]>