Мигдальне борошно являє собою дрібно перемелений мигдальний горіх. Це борошно тонкого помелу, яка зберігає корисні властивості ядер мигдалю, його делікатний аромат і тонкий смак, передаючи їх готової продукції. Приготування макаронс неможливо без використання мигдального борошна. Мигдальне борошно додає в тісто необхідну кількість рідини, завдяки чому печиво для макаронс пропікається, але не стає сухим всередині.
Енергетична цінність мигдального борошна:
на 100 г: 602 Ккал; білки - 25,86 г; жири - 54,55 г; вуглеводи - 3,02 г; не містить глютен.
Мигдальне борошно
Склад: мигдаль мелений 100%
Сорт: виючий
Паковання: пакет
Вага: 100 г
Виробник: Україна
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Склад | 100% мелений мигдаль (дрібний помел) |
Термін придатності | 12 місяців |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |