Кошик
1163 відгуків

Кероб натуральний обсмажений (медіум), 100г

Кероб натуральний обсмажений (медіум), 100г

28 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

  • В наявності
  • Код: 006340
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Кероб натуральний обсмажений (медіум), 100гКероб натуральний обсмажений (медіум), 100г
28 ₴
В наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кероб — це перемелені плоди ріжкового дерева, які мають дуже приємний аромат, що нагадує запах какао-бобів. Тільки на відміну від какао, кероб набагато легше і корисніше, не містить кофеїн і жири. Це знахідка для любителів солодощів та натуральних рослинних продуктів.
Кероб з вигляду мало відрізняється від какао-порошку. Єдина відмінність у відтінку коричневого кольору. За смаком він схожий на какао з цукром. Кероб набагато солодший, ніж шоколад або какао, тобто до нього не потрібно додавати цукор. Істотна різниця також у тому, що кероб не містить психотропних (впливають на психіку) речовин.

У 100 грамах порошку керобу 222 ккал, що майже в два рази менше, ніж в какао. Це робить солодощі з керобом популярними в середовищі людей, які ведуть здоровий спосіб життя і стежать за фігурою. Але кероб люблять не тільки за низьку калорійність — хімічний склад продуктів з керобу унікальний, він багатий вітамінами і мікроелементами.
Порошок керобу є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичним властивостям.
Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.

У плодах ріжкового дерева міститься також речовина, звана «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість. Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто ним спокійно можна замінити шоколад або какао.

Вага: 100г

Термін придатності: 12 місяців

Виробник: Іспанія

]]>
Основні
Країна виробникІспанія
Вага100 г
Користувацькі характеристики
Вага, г100
Термін придатності12 місяців
Упаковказіп-пакет
  • Ціна: 28 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner