У 100 грамах порошку керобу 222 ккал, що майже в два рази менше, ніж в какао. Це робить солодощі з керобом популярними в середовищі людей, які ведуть здоровий спосіб життя і стежать за фігурою. Але кероб люблять не тільки за низьку калорійність — хімічний склад продуктів з керобу унікальний, він багатий вітамінами і мікроелементами.
Порошок керобу є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісним характеристикам, а й органолептичним властивостям.
Порошок кероб використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.
У плодах ріжкового дерева міститься також речовина, звана «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, і використовується як стабілізатор і загусник. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість. Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто ним спокійно можна замінити шоколад або какао.
Вага: 100г
Термін придатності: 12 місяців
Виробник: Іспанія
]]>Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 100 г |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Термін придатності | 12 місяців |
Упаковка | зіп-пакет |