Кондитерське кільце (бандаж) висотою 2,5 см - це універсальний інструмент кондитера для випічки тарти і приготування начинок для муссовых десертів.
Кільце виготовлено з високоякісної харчової нержавіючої сталі товщиною 1 мм Завдяки щільному матеріалу бандаж не деформується і відмінно тримає форму. Особлива технологія запаювання з'єднувального шва дозволяє отримати абсолютно рівну внутрішню поверхню кільця, що дуже важливо для отримання ідеальних бічних стінок десерту.
Для приготування тарта кільце встановлюється на пекарській папір або силіконовий килимок. Всередину на дно і по діаметру бортиків викладається тісто, надлишки якого зрізаються ножем прямо по крайці кондитерського кільця. Це дозволяє отримати основу для тарта з ідеальною рівними бортиками.
Кондитерське кільце
Діаметр: 16 см
Висота: 2,5 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Виробник: Україна
]]>