Виготовлений на основі модифікованого крохмалю для приготування термостабільних начинок, як солодких, так і солоних.
Приготувати начинку дуже легко, для цього необхідно всього лише змішати 70-120г загущувача "Леонардо" з 50-150г цукру або солі (за смаком) і загустити цією сумішшю свіжі або заморожені овочі і фрукти. Крім того, можна згустити будь-яку рідину (воду, сік, компот, бульйон і т.д.). Дати постояти начинці від 40 хвилин до 2 годин і можна використовувати. Начинка може зберігатися протягом 120 годин в холодильній камері без термообробки.
Загущувач "Леонардо" застосовується для отримання термостабільних (фруктових, молочних) начинок, заморожених ягід, а також може застосовуватися і для приготування муссових мас.
Вага: 100г
Упаковка: пакети із застібкою zip-lock
Склад: модифікований крохмаль (Е1422), стабілізатори (Е401), (Е450), (Е516), цукор.
Енергетична цінність в 100г продукту: 368/1586 Ккал / кДж. Жири - 0,1г, вуглеводи - 91,8г, білки - 0,1г
Термін придатності: 12 місяців. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Виробник: Master Martini, Італія
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
Склад | модифицированый крохмал (Е1422), стабилизаторы (Е401), (Е450), (Е516), сахар.¶Энергетическая ценность в 100 г продукта: каллорийность Ккал/КДж - 368/1586. Жиры - 0,1 г, углеводы - 91,8 г, белки - 0,1 г |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 100 |
Термін придатності | 12 місяців |
Упаковка | пакет із застібкою zip-lock |