Маса листового желатину становить близько 1,7 грам (120+ блюм) на лист. Листовий желатин більш зручний у використанні, так як не розсипається і не вимагає зважування. На відміну від порошкового, його можна замочувати в будь-якій кількості холодної води. При цьому листовий желатин дуже швидко набухає (протягом 2-3 хвилин) і розчиняється (1-5 секунд). Для желювання 1-го літра рідини необхідно від 8 (м'яка структура гелю) до 10 (міцна структура гелю) листів желатину.
Вага: 10г
Розфасування: пакет
В упаковці 6 листів
Калорійність на 100г: 62 кКал
Енергетична цінність ккал/кДж на 100г: 336/142
Виробник: Dr.Oetker
]]>Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 10 |
Термін придатності | 24 місяці |
Упаковка | 6 аркушів |