Спосіб приготування:
Налити 250мл холодного молока або 200мл холодного молока і 100г збитих вершків в ємність для збивання (ємність попередньо обполоснути гарячою водою). Додати порошок для приготування десерту "Крем Тірамісу" і розмішати за допомогою міксера на низькій швидкості до повного розчинення. Потім збивати протягом 3 хвилин на високій швидкості.
Готовий крем викласти на торт або розкласти по креманках і поставити в холодильник на 1 годину.
Десерт Тірамісу від Dr.Oetker можна подавати і як окрему страву, і в якості крему для торта.
1 упаковка розрахована на 250мл молока або 200мл молока і 100г вершків
Вага: 70г
Термін зберігання: 18 місяців
Зберігати при температурі 10-25°С і відносній вологості не більше 65%
Виробник: Dr.Oetker
]]>Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 70 |
Термін придатності | 18 місяців |