1 упаковка розрахована на 250 мл молока або 200 мл молока і 100 г вершків
Вага: 70 г
Термін зберігання: 18 місяців
Зберігати при температурі 10-250 С і відносній вологості не більше 65%
Десерт Тірамісу від торгової марки Dr.Oetker - це відмінний продукт для тих, хто хоче побалувати себе вишуканим десертом, але не бажає витрачати багато часу на приготування тірамісу за цим рецептом з усіма його численними складовими.
Спосіб приготування:
Налити 250 мл холодного молока або 200 мл холодного молока і 100 г збитих вершків у ємність для збивання (ємність попередньо обполоснути гарячою водою). Додати порошок для приготування десерту "Крем Тірамісу" і перемішати з допомогою міксера на низькій швидкості до повного розчинення. Потім збивати протягом 3 хв. на високій швидкості.
Готовий крем викласти на торт або розкласти по креманкам і поставити в холодильник на 1 годину.
Десерт Тірамісу ТМ Dr.Oetker можна подавати як окрему страву, і в якості крему для торта.
]]>Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г | 70 |
Термін придатності | 18 місяців |