Альтернатива твердій цукровій пасті, для найвибагливішого клієнта.
Рекомендації до використання максимально прості:
попередньо потрібно розігріти в мікрохвильовій печі (10-15 секунд) та ретельно вимісити до однорідної маси. Після чого можете починати творити.
Кондитерська маса для обтяжки та ліпки
Вага 250 г
Склад: глазур (цукор білий, жир рослинний, суха молочна сироватка, лактоза, декстроза, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор "шоколад", сіль Е476, Е492, ароматизатор ванілін).
Поживна цінність 100 г продукту: вуглеводи 52 г, жири 34 г, білки 4,9 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 542 ккал
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 0 до 25С
Термін зберігання 1 рік від дати виготовлення.
Виробник: Україна
]]>