Кошик
977 відгуків

Розпушувач BAKING POWDER Франція Louis Francois, 100 г

Розпушувач BAKING POWDER Франція Louis Francois, 100 г

50 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Код: 008376
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
Розпушувач BAKING POWDER Франція Louis Francois, 100 гРозпушувач BAKING POWDER Франція Louis Francois, 100 г
50 ₴
В наявності
+380 (68) 052-79-92
  • +380 (99) 669-21-54
  • +380 (93) 875-26-02
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
функціональність:

Викликає підняття тесту, перетворившись в вуглекислий газ через поєднання тепла і вологості.
Від лужних залишків немає і сліду, оскільки кислотний агент повністю нейтралізує основний агент і уникає таким чином омилення.
— Максимальний і регулярний результат
— Не забарвлює тісто
— Надає бісквіту хороший смак і робить його більш прийнятним для травлення,
— - Сильний і економний.

Використання:

Пропорції:
Невеликі коржі і масляне печиво - 15 г / кг борошна
Кремові булочки - 20 г / кг борошна
Торті, печіво, мадолен — 25 г/кг борошну

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мікробні характеристики:
Загальна кількість 1000 / г макс.
Дріжджі 100 / г макс.
Цвіль 100 / г макс.
Коліформи 100 / г макс.
Коліформи (термотолерантні речовини) 10 / г макс.
Сальмонела - немає в 25 г.

Фізичні та хімічні властивості

pH - 7 to 7,5
волога - 5% макс.

ПОРОШОК ДЛЯ ВИПІЧКИ (розпушувач)


Склад: динатрію дифосфат (E450i), бікарбонат натрію (E500 ii), пшеничне борошно

Вага: 1 кг

Упаковка: пакети із застібкою zip-lock

Виробник: Франція Louis Francois

Умови зберігання: подалі від вологи та тепла в закритій упаковці.
Термін придатності - мінімум 2 роки в вищеописаних умовах

]]>
  • Ціна: 50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner