Маршмеллоу додають в десерти, салати, гарячі напої, морозиво, прикрашають ним десерти і торти. В Америці люблять смажити ці маленькі пастилки на багатті, надівши на довгу паличку. Якщо маршмеллоу покласти в чашку з гарячою кавою, какао або молока, то утворюється густа солодка і ароматна пінка. Пастилки маршмеллоу, нанизані на шпажки, використовують в шоколадних фондю.
Серед кондитерів найпоширеніший спосіб використання маршмеллоу - це приготування з нього мастики для прикраси тортів. Мастика з маршмеллоу виходить м'яка, пластична і податлива. Її можна фарбувати харчовими барвниками в різні кольори і додавати ароматизатори за смаком.
Маршмеллоу зі смаком ванілі
Вага: 1 кг
Колір: білий
Харчова цінність: на 100 грам - 363 kcal
Виробник:
]]>