Спосіб приготування: Вміст пакета вимішати до однорідної маси з 2 столовими ложками гарячого молока або води, додати 50г вершкового масла. Помішуючи, розігріти отриману масу на протязі 2-3 хвилин. Нанести готову суміш на вироби тонким шаром.
Глазур шоколадна ТМ «Украса»
Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту: 379 kсal.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту: жири-2,0г, з яких насичені 0,67г, вуглеводи - 85,36г, з яких цукри – 73,00г, білки - 4,85г, харчові волокна – 0,00г, сіль – 0,00г.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Розмір пакета: 130х200мм
Строк придатності: 24 місяці.
Маса нетто: 100г
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |