Спосіб приготування: збити міксером 1 охолоджений яєчний білок до утворення пишної маси. Поступово додаючи вміст пакета, продовжувати збивати протягом 3-5хв. Вкриті білковою глазур'ю вироби готові для прикрашання кондитерськими прикрасами та посипкою. Для швидкого затвердіння, глазур тонким шаром наноситься на ще гарячі вироби.
Глазур для паски біла
Склад: цукрова пудра, крохмаль модифікований кукурудзяний, регулятор кислотності лимонна кислота, барвник харчовий
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%
Енергетична цінність (калорійність) 100g продукту: 393 kсal (1644 kJ).
Поживна (харчова) цінність 100 g продукту: вуглеводи - 98,2g.
Розмір пакета: 120х175мм
Строк придатності: 24 місяці
Маса нетто: 75g
Сиробник: Украса
]]>Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |